obuolių pyragas

Nekaloringas obuolių pyragas! Jūs naudosite tik šį receptą!

Ingredientai

PADUI:
  • 1 puodelis avižinių dribsnių
  • ½ puodelio viso grūdo kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 60 g ksilitolio
  • 80 g sviesto
  • 1 trynys
  • 1 valgomasis šaukštas natūralaus jogurto
TRUPINIAMS:
  • ½ puodelio avižinių dribsnių
  • 50 g sviesto
  • 4 šaukštai ksilitolio
  • 1 – 1,5 kg nuluptų obuolių
  • ½ arbatinio šaukštelio cinamono

Paruošimo būdas:

Obuolius sutarkuokite, sudėkite į keptuvę ir troškinkite uždengę apie 10 minučių su cinamonu. Avižinius dribsnius sumaišykite su miltais, sutrupinkite visus ingredientus ir laikykite šaldytuve, kol gamins likusią tešlą. Imame tešlos dugną: sumaišome sausus ingredientus, supilame minkštą sviestą, jogurtą ir trynį, išminkome ir suformuojame rutulį. Įdėkite į šaldytuvą 30 minučių. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir pasiruoškite apie 20 cm skersmens keptuvę.Tešla ištepkite formą, tolygiai išdėliokite obuolius, sutarkuokite trupinį tiesiai ant obuolių ir kepkite apie 40-50 min.

Klientai, išbandę taisyklingą keto dietą, sako, kad jos laikysis visą gyvenimą

Screenshot 2022-07-05 at 10.58.06
Screenshot 2022-07-05 at 10.58.21

Algirdas PRIEŠ keto dietą ir PO keto dietos.